Menu
Kosár

Vásárlási információk

Fizetési információk
Szállítási lehetőségek

Fizetési információk:

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. Áraink magyar forintban értendők és webáruházas megrendelés esetén érvényesek!
Bruttó 50.000 Ft-os megrendeléstől 5% kedvezményt biztosítunk árainkból.
Postázás esetén lehetőség van utánvétes vagy előreutalásos fizetésre.
Bolti átvételnél a készpénzes, bankkártyás vagy az előreutalásos fizetést választhatják.
Előreutalás esetén díjbekérőt küldünk. Amíg azt nem kapják meg, kérjük ne utaljanak. A díjbekérő kiegyenlítése után elkészítjük a számlát, hivatkozva a díjbekérőre, egyúttal a díjbekérő törlődik a rendszerünkből. Kérjük, amennyiben a későbbiekben szükségük lenne rá, a kiegyenlítés előtt mentsék azt le!


A raktáron nem lévő termékek esetén az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Természetesen a csomag feladás előtt árváltozás esetén egyeztetünk!
Árainkat, raktárkészletünket igyekszünk gyakran frissíteni, de a folyamatosan változó beszerzési árak miatt ez nem minden esetben lehetséges.

Szállítási lehetőségek:

A megrendelt árut NORMÁL esetben a készlet erejéig, 1-3 munkanapon belül útnak indítjuk. De a szabadságoktól és a beszerzéstől függően a postázás tovább is tarthat.
A karácsony előtti időszakban (október közepétől karácsonyig), ill. a húsvét előtti pár hétben a megnövekedett forgalom miatt a csomagok elkészítése sajnos jóval tovább tart! Ezért amennyiben lehetséges kérjük válasszák a személyes átvételt, mellyel akár több nappal korábban kaphatják meg a megrendelt termékeket. Szíves megértésüket köszönjük!

 • Kiszállítás
  A szállítást a Pest vármegyében és Budapesten a Csomagpiac, Magyarország többi területén pedig a Sameday végzi. Egyedi kívánságokat (kézbesítési idő, külön értesítés,...) nem áll módunkban teljesíteni! Csak magyarországi címekre szállítunk! A szállítási költséget a webáruházunk a megrendelt áru méretének (hány kartonba fér bele) és súlyánk függvényében számolja ki.

  1 karton:
  2 Kg-ig: 2.100 Ft
  5 Kg-ig: 2.300 Ft
  10 Kg-ig: 2.550 Ft
  15 Kg-ig: 3.500 Ft

  Utánvétes fizetés: +460 Ft

 • Személyes átvétel: 0 Ft
  Kérjük visszajelzésünktől számított 1 héten belül vegyék át rendelésüket, mert nem áll módunkban tovább tárolni azt.
  Ha mégsem tudják/akarják átvenni a megrendelt termékeket, kérjük minél előbb értesítsenek, hogy intézkedni tudjunk.

  Bolti átvétel (Veresegyház)
  Cím: (2112) Veresegyház, Köves utca 2/A